ali se splača imeti poročni video

Ali se splača imeti poročni video?

February 20, 2018 Uncategorized

Poročni video postaja vse bolj priljubljen spremljevalec poročnega dne, saj je s pomočjo pametnega telefona vedno pri roki, v primerjavi s fotografijo pa ponuja dodatne dimenzije in tako za vedno ohrani čarobnost poročnega dne. Po zaslugi velikega tehnološkega napredka na področju video kamer je dober poročni video postal stilsko dovršen izdelek, ki ga poleg lepe slike krasi tudi atraktivna montaža in čustvena zvočna kulisa kar vse skupaj gledalcu omogoča, da veliko lažje obudi spomine in čustva poročnega dne.

Uveljavljajo se novi pristopi, ki omogočajo ustvarjanje modernih, dinamičnih, filmskih in spotovskih poročnih videov. Ponavadi sta mladoporočencema na voljo dva različna videa njune poroke in sicer kratki video, podložen z glasbeno podlago ter dolgi video, ki je bolj dokumentarne narave.

Zakaj poročni video?

Kratki poročni videi so postali stilsko izjemno dovršeni in spominjajo na kratke igrane filme ali glasbene video spote. Pri tem je moč opaziti dva različna pristopa. Prvi pristop temelji na filmskem pristopu pripovedovanja ljubezenske zgodbe (love story) za katerega je značilno veliko dodatnega snemanja na različnih lokacijah. Končni izdelek je ponavadi nelinearen, torej s preskakovanjem različnih prizorov, tehnično dovršen z izjemno fotografijo a vključuje le nekaj posnetkov samega poročnega dne. Drugi pristop temelji na dogajanju poročnega dne in se namesto grajenju zgodbe bolj posveča lovljenju najlepših trenutkov poročnega dne, iskanju čustev in energije. Končni izdelek je ponavadi linearen, torej od jutra do večera in je bližje pristnemu zapisu dogajanja na poročni dan.

Pri poročni-video.si se pogosteje odločamo za drugi pristop, saj so za nas pristni, iskreni ter neponovljivi trenutki ljubezni in sreče bistvo poročnega dne. Seveda pa glede na želje ženina in neveste pogosto poiščemo tudi kompromise med prvim in drugim pristopom.

Poročni video – DA/NE?

Vajina poroka je enkraten in neponovljiv dogodek poln čustev in energije, ki se ne ponovijo nikoli več. Zato je smiselno, da se odločita za kvaliteten poročni video, ki lahko za vedno ohrani vso čarobnost vajinega poročnega dne in je lahko vedno z vama na vajinih pametnih telefonih.

About the author

admin: